Uitleg procedure

Meld je als kunstenaar aan bij ArtOlive door het onderstaande formulier in te vullen en te verzenden. Je naam en wat je invult in het veld 'omschrijving' zal uiteindelijk voor anderen zichtbaar zijn op de website. De overige gegevens (zoals adres, telefoonnummer en bankrekeningnummer) zijn niet zichtbaar voor anderen, maar zijn nodig voor contact, betalingen en administratie.

Voordat we je account van ArtOlive kunnen activeren willen we eerst beeldmateriaal van je werk zien, aangevuld met beschrijving van techniek(en), formaten, prijsniveau en je CV. Hiervoor kan je een verwijzing naar een website invullen bij URL, of enkele afbeeldingen per e-mail sturen naar info@artolive.com. (NB: LAGE resolutie .jpg's afbeeldingen. Mail > 1 MB kunnen niet worden gelezen!).

Bij goedkeuring van een aanmelding bij ArtOlive en het plaatsen van werken op onze site vragen we een vergoeding van € 25,- (excl. BTW). Hiermee is je account geldig tot 1 juli 2010. Vervolgens rekenen we jaarlijks (per 1 juli) een bijdrage van € 25,- (excl. BTW). Wanneer je via ArtOlive iets verkoopt vragen wij een commissie (30%). ArtOlive betaalt hier onder andere de promotie, de bezorging in heel Nederland en de verzekering van het werk van.

U moet eerst inloggen als geregistreerd gebruiker op deze website. Heeft u nog geen account op ArtOlive, dan kunt u er eenvoudig een maken.